Loading...
Website vindbaarheid 2017-04-03T16:38:27+00:00

Meer bezoekers op je website?

Een website is tegenwoordig voor veel bedrijven een vereiste. Het is ook wel het digitale visitekaartje van je bedrijf. Een website kan echter veel meer zijn: een loket, een winkel, een vraagbaak, een fan pagina een interactief kanaal.

Het is een tegenwoordig hele kunst om er tussen de miljoenen websites uit te springen. Daarom is het goed om van te voren na te denken over wat je met je website wilt bereiken. We hebben een e-book geschreven met daarin interessante informatie over hoe je website gevonden kan worden. Met dit gratis te downloaden boekje willen we je een handreiking geven om van je website een succes te maken. Want, van websites zonder succes zijn er al teveel. Gevonden worden in Google is bijna een wetenschap geworden. Buskruit kan je de weg wijzen als je door de bomen het bos niet meer ziet. We geven je natuurlijk graag advies over een succesvolle en goed ontworpen website. Want ook de uitstraling en de navigatie zijn van groot belang voor een goede website.

zoekmachine-optimalisatie-SEO-3

Download gratis e-book

Gratis e-book meer bezoekers op je website!

Hoe wordt mijn website gevonden door Google?

In het e-book wordt ingegaan op de verschillende factoren die van belang zijn voor een goede vindbaarheid. In het e-book wordt antwoord gegeven op de vraag ‘hoe wordt mijn website gevonden door Google?’ Het is immers vooral belangrijk goed door Google gevonden te worden. Deze zoekmachine heeft in Nederland een marktaandeel van meer dan 90%!

Onderwerpen die onder andere aan bod komen:

  • Een goede vindbaarheid zorgt voor een succesvolle website
  • Het belang van het optimaliseren van internetpagina’s
  • Hoe waarderen zoekmachines websites?
  • Het belang van de juiste trefwoorden voor je website
  • Hoe gebruik ik zoekwoorden voor zoekmachine optimalisatie
  • Het belang van Linkbuilding
  • Waarom zou ik mijn website aanmelden?
  • Het belang van de juiste opzet van je website (techniek)

zoekmachine-optimalisatie-ebook

Bekijk de praktijkcase

Webshop met > 1.000 bezoekers per dag

Zoekmachine vriendelijke websites: powered by Buskruit

Keer afspreken?

In 5 stappen naar een succesvolle website

1. Doelgroep

Wie is je doelgroep, waarnaar zijn ze op zoek, welke vragen hebben ze? Welk antwoord heb je voor ze. Belangrijke uitgangspunten voor je website.

2. Zoekvragen

Op welke zoekvragen heb je een antwoord? En zit er eigenlijk wel zoekverkeer op de zoekwoorden die je in gedachten had en wat doet de concurrentie?

3. Antwoorden

Website bezoekers zitten vol vragen en zijn op zoek. Heeft jouw website direct een passend antwoord voor de zoeker? Dan heb je grote kans dat ze blijven.

4. Content

Met pakkende beelden en teksten, die zoekmachine vriendelijk zijn geschreven hou je de aandacht vast van potentiële klanten. Goede inhoud is een must.

5. Ontwerp en bouw

We ontwerpen en bouwen je website op maat, zodat deze past bij je identiteit. Met een aantrekkelijke vormgeving en een duidelijk en helder design.