Webdesign Bussman

Home/Webdesign/Webdesign Bussman
Webdesign Bussman 2016-03-02T11:54:36+00:00

Project Description

Nieuwe website voor Bussman

Bussman uit Beuningen is sterk in flexibele huisvesting. Bussman Medical Research heeft een hoogwaardig modulair bouwconcept ontwikkeld gericht op huisvestingsvraagstukken van de Gezondheidszorg. Denk daarbij aan nieuwbouw, (semi-) permante operatiekamers, maar ook dialysecentra. Veel ziekenhuizen zijn hun huisvesting aan het verbouwen, moderniseren of breiden uit. Daarbij heeft continuïteit van zorg de hoogste prioriteit. Cliënten moeten zo min mogelijk overlast ondervinden en zorgverleners moeten hun werkzaamheden zo optimaal mogelijk kunnen uitvoeren. Voor de tak Gezondheidszorg werd een aparte website ontwikkeld.

Meertalige website

Voor Bussman Medical Research maakten we een meertalige website die met mooie foto’s van referentieprojecten vertellen wat Bussman kan betekenen. De site is er in 5 talen, inclusief Deens. Op basis van je browserinstellingen wordt de juiste taal gedetecteerd.

Van het project dat Bussman voor het Isala ziekenhuis uitvoerde, produceerden we ook een videofilm. De video toont het unieke bouwproces van Bussman. Binnen een jaar tijd werd een compleet gebouw inclusief 6 operatiekamer opgeleverd.

Project Details

Categories:

Project URL:

Website Bussman