Fietsnavigatie shop

Home/Webdesign/Fietsnavigatie shop
Fietsnavigatie shop 2017-04-03T16:38:28+00:00

Project Description

Ontwikkeling webshop fietsnavigatie

Voor de Bike Brothers uit Nijmegen hebben we de huisstijl en ook verschillende webshops ontwikkeld. De eerste webwinkel die werd ontwikkeld is fietsnavigatie shop met producten van bekende A-merken als Garmin, Teasi en Mio. Fietsnavigatie heeft de toekomst en daar willen de Bike Brothers op inspelen met deze webshop.

Integratie met Google Shooping en social media

De webwinkel beschikt over een betalingsmodule, zodat betalen met iDeal, credit card en PayPal tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast beschikt de website over een compleet voorraad beheer systeem voor de fiets producten. Nieuwe fietsnavigatie producten of aanbiedingen worden automatisch doorgestuurd naar Google via een feed. Ook de sociale media als twitter, facebook, LinkedIn en Pinterest spelen een belangrijke rol in de website. Zo kan elk product of pagina direct worden geliked op Facebook. Niet alleen het ontwerp van de website, maar ook het ontwerp voor het logo en de huisstijl is door ons verzorgd.

Zeer succesvolle webshop

Door actief bloggen over wat er allemaal kan met de producten en samenwerking met andere fietsblogs, trekt de webshop dagelijks tussen de 800 en 2.000 bezoekers. Ook over de verkoopcijfers zijn de Bike Brothers erg tevreden.

Project Details

Categories:

Project URL:

Webshop fietsnavigatie