Huisstijl en logo ontwikkeling

Home/Huisstijl en logo ontwikkeling
Huisstijl en logo ontwikkeling 2017-04-03T16:38:26+00:00

Buskruit communicatie ontwerpt huisstijlenMet een huisstijl laat je zien wie je bent

Waar sta je voor als bedrijf? Welke identiteit straal je uit? Welke kernwaarden staan hoog in het vaandel van je bedrijf of organisatie? Op welke doelgroep richt je je als onderneming?

Dat vinden wij belangrijke vragen, voordat we aan de ontwikkeling van een huisstijl beginnen. We willen van te voren de sfeer van een organisatie ‘opsnuiven’ voordat we vorm en kleur geven aan een huisstijl. Daarom vinden we het belangrijk om langs te gaan, rond te neuzen en vragen te stellen. Nieuwsgierig noemen we dat. Zodat je straks een huisstijl hebt die herkenbaar is voor zowel de doelgroep als medewerkers van je organisatie.

Logo: visuele identiteit van je organisatie

De visuele identiteit van je organisatie is meer dan alleen een logo. Ook de (merk)naam, gebruikte kleuren, het lettertype, beeldmateriaal en vormgeving zijn belangrijke onderdelen. Met een goede huisstijl laat je zien wie je bent, onderscheid je je van anderen en ben je herkenbaar.

Een goede huisstijl

De juiste huisstijl geeft antwoord op onderstaande vragen. Een logo geeft visueel vorm aan de identiteit van je onderneming.

  • Wat is je identiteit?
  • Wat zijn kernwaarden, wat wil je uitstralen?
  • Wat is je imago?
  • Waar sta je voor?
  • Wie is je doelgroep?

Wie je bent, komt terug in je huisstijl.

Neem contact op

Geef kleur en vorm aan je bedrijf

Huisstijlen en logo ontwerp, voorbeelden

Keer afspreken?